De mama's van WakkereMamas.nl

Gwen Kortland

Hypnobirthing Practitioner, Thuisonderwijsmoeder

mamagwen.be

| Blogs van Gwen op Wakkere Mama's |

KinderMoes

Michelle Schummelketel

Een Bijzondere Start

eenbijzonderestart.nl

Maren Wilkeshuis

Contact

Social Media

Waar Wakkere Mama's voor staan

Liefde
Leven vanuit de plek van liefde in jezelf, je hart, je buik, jouw hele wezen. Ieder aspect, gedachte, emotie, sensatie is die liefde en mag erkend worden als liefde door liefde ♥

Eenheid
Je weet dat wij allen met elkaar verbonden zijn en je ziet de ander niet als los van jou. Wat je afkeurt in de ander, keur je af in jezelf. Als je jezelf lief hebt, kun je ook de ander liefhebben.

Geven
Je bent hier om iets bij te dragen, niet alleen in het leven van je kinderen en je gezin maar ook als onderdeel van een groter geheel.

Verantwoordelijkheid
Jij draagt de verantwoordelijkheid om te volgen wat echt goed voelt voor je. Je doet geen dingen uit verplichting, conditionering of omdat je er iets terug voor verwacht.

Leven vanuit je eigen source connectie
Je weet dat je meer bent dan het karakter dat je hier speelt. Je wilt leven vanuit de verbinding met wie je werkelijk bent en je bent gedreven om dit te laten groeien.

Stilte
Voordat je reageert of spreekt maak eerst contact met de stilte, rust en liefde in jezelf. Adem door je hart. Het gaat niet om jouw mening maar om de verbinding met jezelf op de eerste plaats.

Open staan voor andere perspectieven
Iedereen die zich verbonden voelt met Wakkere Mama’s is bezig met persoonlijke ontwikkeling en staat open om te leren en te groeien.

Jij creëert je werkelijkheid
Je bent je ervan bewust dat jij de enige bent die verantwoordelijk is voor jouw perceptie. Jij neemt volledige verantwoordelijkheid voor wat je denkt, zegt en doet.

Als iets je raakt
Als er iets is dat jou raakt, triggert of kwetst dan verwijt je niet de ander maar zie je dit als een uitnodiging om je eigen overtuigingen dieper te onderzoeken.