Wakkere Mama’s biedt de volgende diensten:

– Communicatie op gebied van opvoeding, zwangerschap, babies, kinderen en leven als moeder.

Het privéadres is:
Grensstraat 52
2910 Essen (België)

Privacyverklaring

Wakkere Mama’s, privéadres aan Grensstraat 52, 2910 Essen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Gwen Kortland
Grensstraat 52
2910 Essen
0031 6 181 54 776
www.wakkeremamas.nl
info@wakkeremamas.nl
Gwen Kortland is verantwoordelijk voor de Gegevensbescherming van Wakkere Mama’s. Zij is te bereiken via info@wakkeremamas.nl

Persoonsgegevens worden verwerk:

Wakkere Mama’s verwerkt je persoonsgegevens niet.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die ik verwerk:

Deze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over, neem dan contact met me op via info@wakkeremamas.nl.

Geautomatiseerde besluitvorming:

Wakkere Mama’s neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens tussen zit. Wakkere Mama’s  gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

– Windows, Email
– Smartphone iPhone, Email
– Domain en Email bij MijnDomein
– Facebook
– Instagram
– NAS server (netwerk in huis)
– Mailchimp voor het versturen van nieuwsbrieven

Hoe lang ik persoonsgegevens bewaar:

Wakkere Mama’s bewaart je persoonsgegevens niet.

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.
Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Reacties:

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.
Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Hoe lang we jouw data bewaren:

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.
Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data:

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Media:

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Ingesloten inhoud van andere websites:

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.
Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Waar we jouw data naartoe sturen:

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Delen van persoonsgegevens met derden:

MamaGwen verstrekt uitsluitend aan derden in jouw opdracht en om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die we gebruiken:

Wakkere Mama’s gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die ik gebruik zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan ik hiermee mijn website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

MamaGwen wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Verantwoordelijkheid:

Wakkere Mama’s is NIET verantwoordelijk voor de keuzes die ouders/verzorgers maken naar aanleiding van de informatie op deze website. Niemand wordt verplicht de richtlijnen die wij aangeven te volgen. Deze website is enkel informatief en dient door de ouder/verzorger zelf geëvalueerd te worden of de aanpak past bij het gezin.

Deze privacyverklaring is voor het laatst geupdate op: 16 november 2020